Fundacja W Góry Serca

Jesteśmy grupą ludzi, których łączy pasja do gór. Dostrzegamy ich piękno i poczucie wolności, jakie dają, a którego próżno szukać na „nizinach”. Chcemy dzielić się tymi uczuciami i emocjami z innymi. Szczególnie z osobami, które na co dzień nie mają takich samych możliwości. Poprzez aktywizację ludzi niepełnosprawnych, za pomocą specjalnie dostosowanego wózka, pragniemy nieść radość, pozytywną energię i zarażać pasją!

#AndrzejBargiel

Przemierzaj razem z nami górskie szlaki

Na szlaku

Będziemy wspólnie kruszyć bariery na krętych górskich drogach i razem zdobywać szczyty m.in. Tatr, Karkonoszy i Bieszczad.

Karkonosze bez barier
Śnieżka, Karkonosze, Sudety, Polska

Pomóż nam w naszym biegu

Biegnij z nami

Masz odrobinę wolnego czasu? Chcesz z nami rozwijać swoje pasje, nieść pomoc niepełnosprawnym oraz udowodnić, że ograniczenia nie istnieją? A może to Ty właśnie marzysz, by sięgnąć tego, co do tej pory było nieosiągalne? „Biec” po krętych, górskich ścieżkach?

Zapraszamy do kontaktu, jeśli chcesz wziąć bezpośredni udział w naszych wydarzeniach, wesprzeć nas bądź nieść pomoc w ramach wolontariatu.

Zobacz kto jest w fundacji

Nasz zespół

Gniewomir_Knapski_3

Gniewomir
Knapski

Prezes fundacji
Joanna

Hofman

Członek Zarządu
73206663_187123042329667_8564159511841232435_n

Adam
Hofman

35616574_403103090191268_2015276325471780864_n

Marcin
Świerc

81614367_121816719326882_547069866021388613_n

Maciej
Przetakiewicz

Zobacz kto jest z nami

Osoby biorące udział w naszych akcjach

Krzysztof

Jankowski
"Jankes"

Michal

Michał
Materla

Stanislaw

Stanisław
Karpiel-Bułecka

Zobacz kto nas wspiera

Nasi partnerzy

skivegas

Masz własny pomysł

Wypożycz wózek

Poszukujesz wózka dla osoby potrzebującej? Oferujemy możliwość wypożyczenia wózka, aby ułatwić codzienne życie i spełnić potrzeby naszych osób niepełnosprawnych. Nasza fundacja W Góry Serca to grupa ludzi, których łączy pasja do gór i chęć dzielenia się nią z innymi. Nasze wózki są specjalnie dostosowane do pokonywania górskich szlaków oraz zapewniają komfort i bezpieczeństwo. Dzięki nim możesz doświadczyć piękna i wolności, jakie dają góry, a także poczuć się częścią naszej społeczności. Nie zwlekaj, skontaktuj się z nami i zarezerwuj swój wózek już dziś! Razem spełnimy Twoje marzenia!

Zapoznaj się z naszą umową wypożyczenia:

Sprawdź nasze ostatnie aktualności

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 tygodni temu
Fundacja W Góry Serca

🌟🏔️ Już mamy datę! Akcja zdobywania szczytu odbędzie się 20 kwietnia. Czekamy z niecierpliwością na tę niesamowitą przygodę. Jeśli marzysz o wspólnym pokonaniu górskich szczytów i chciałbyś dołączyć do naszej ekipy, nie wahaj się i skontaktuj z nami. Razem stworzymy niezapomniane chwile pełne przygód i wyzwań! 💪 #zdobywanieszczytu #razemnawierzchołku #pomagamy #spelniamymarzenia # Fundacjawgoryserca ... Zobacz więcejZobacz mniej

🌟🏔️ Już mamy datę! Akcja zdobywania szczytu odbędzie się 20 kwietnia. Czekamy z niecierpliwością na tę niesamowitą przygodę. Jeśli marzysz o wspólnym pokonaniu górskich szczytów i chciałbyś dołączyć do naszej ekipy, nie wahaj się i skontaktuj z nami. Razem stworzymy niezapomniane chwile pełne przygód i wyzwań! 💪 #ZdobywanieSzczytu #RazemNaWierzchołku #Pomagamy #Spelniamymarzenia # Fundacjawgoryserca

Skomentuj na Facebook

Giganci ❤️

3 tygodni temu
Fundacja W Góry Serca

🌟🏔️ Już niebawem ogłosimy datę wyprawy na szczyt! To będzie prawdziwe wyzwanie, ale także niesamowita okazja do przeżycia niezapomnianych chwil. Bądźcie czujni, bo już niedługo ruszamy w drogę! 🚀 #wkrótcenaszczyt #WspólnaPrzygoda #razemprzezświat #pomagamy#spelniamymarzenia ... Zobacz więcejZobacz mniej

🌟🏔️ Już niebawem ogłosimy datę wyprawy na szczyt! To będzie prawdziwe wyzwanie, ale także niesamowita okazja do przeżycia niezapomnianych chwil. Bądźcie czujni, bo już niedługo ruszamy w drogę! 🚀 #WkrótceNaSzczyt #WspólnaPrzygoda #razemprzezświat #pomagamy#spelniamymarzenia
4 tygodni temu

Możesz nas wesprzeć przekazując 1,5 podatku 🙌🏼

► KRS: 0000 457030
► Cel szczegółowy: W góry serca (999)

Dzięki Twojemu 1,5% będziemy mogli:
➡️ serwisować terenowy wózek Joellete,
➡️ zakupić dodatkowy sprzęt potrzebny na górskie wyprawy,
➡️ organizować akcje promujące aktywizację osób z niepełnosprawnościami,
➡️ spełniać marzenia o górskich szlakach większej ilości dzieci oraz dorosłych! 🙌🏼

Dziękujemy za wsparcie!
... Zobacz więcejZobacz mniej

Możesz nas wesprzeć przekazując 1,5 podatku 🙌🏼

► KRS: 0000 457030
► Cel szczegółowy: W góry serca (999)

Dzięki Twojemu 1,5% będziemy mogli:
➡️ serwisować terenowy wózek Joellete,
➡️ zakupić dodatkowy sprzęt potrzebny na górskie wyprawy,
➡️ organizować akcje promujące aktywizację osób z niepełnosprawnościami,

Dziękujemy za wsparcie!Image attachment
Fundacja W Góry Serca

🌟📢 Gotowi do działania? Szukamy osób pełnych energii i chęci do pomagania! Jeśli masz ochotę zmieniać świat i tworzyć pozytywną energię, zgłoś się do nas już teraz! Każda pomoc jest cenna i może mieć wpływ na życie innych. Dołącz do naszej ekipy i zróbmy razem coś niesamowitego! 💙💪 #DołączDoNas #zgłośsięnawolontariat #razemmozemywiecej#Wolontariat#Czynimydobro ... Zobacz więcejZobacz mniej

🌟📢 Gotowi do działania? Szukamy osób pełnych energii i chęci do pomagania! Jeśli masz ochotę zmieniać świat i tworzyć pozytywną energię, zgłoś się do nas już teraz! Każda pomoc jest cenna i może mieć wpływ na życie innych. Dołącz do naszej ekipy i zróbmy razem coś niesamowitego! 💙💪 #DołączDoNas #ZgłośSięNaWolontariat #Razemmozemywiecej#Wolontariat#Czynimydobro

Skomentuj na Facebook

Ja zawsze gotowa do pomocy 💪😃

Fundacja W Góry Serca

🌟Masz szansę przekazać 1,5% swojego podatku na naszą fundację i pomóc spełnić marzenia osób potrzebujących! 💖Razem możemy zdziałać znacznie więcej! #przekazujzdobrem #RAZEMspełniamyMARZENIA 🏞️ ... Zobacz więcejZobacz mniej

🌟Masz szansę przekazać 1,5% swojego podatku na naszą fundację i pomóc spełnić marzenia osób potrzebujących! 💖Razem możemy zdziałać znacznie więcej!  #PrzekazujZDobrem #RazemSpełniamyMarzenia 🏞️
Fundacja W Góry Serca

#fundacjawgoryserca #pomagamyrazem #wspieraj #spelniamymarzenia #RazemMożemyWięcej 🌄 ... Zobacz więcejZobacz mniej

2 miesięcy temu

Odkryj Magię Wózków Spełniających Marzenia! ⭐️

Szukasz wsparcia dla bliskiej osoby z ograniczoną mobilnością? Nasza fundacja oferuje możliwość wypożyczenia wózków, aby ułatwić codzienne życie i zapewnić komfort. Skorzystaj z naszej wypożyczalni i spraw, by każdy dzień był pełen swobody i niezależności! 🏔️✅ #wózkiwsparciem #razemdlakomfortu#Pomagamy#Fundacjawgoryserca #wypozyczwozek
... Zobacz więcejZobacz mniej

Odkryj Magię Wózków Spełniających Marzenia! ⭐️

Szukasz wsparcia dla bliskiej osoby z ograniczoną mobilnością? Nasza fundacja oferuje możliwość wypożyczenia wózków, aby ułatwić codzienne życie i zapewnić komfort. Skorzystaj z naszej wypożyczalni i spraw, by każdy dzień był pełen swobody i niezależności! 🏔️✅ #WózkiWsparciem #RazemDlaKomfortu#Pomagamy#Fundacjawgoryserca #wypozyczwozek

Pomóż nam osiągać cele

Przekaż darowiznę

Potrzebujemy Ciebie i Twojej pomocy

Wesprzyj

Nas

A razem dotrzemy na szczyt.

Przekaż 1,5% naszej organizacji

Pomóż nam w naszej misji

Przekaż darowiznę